Kinderschoenen

Over de webshop

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Om jouw aankopen te betalen in de webshop, kan je online betalen met jouw creditkaart. Daarnaast kan je ook kiezen om te betalen via een overschrijving. Je kan dan het bedrag van uw aankoop storten op het rekeningnummer: BE96 3200 2298 2505. Van zodra wij het bedrag van de aankoop hebben ontvangen, wordt jouw aankoop verstuurd.

Kan ik online betalen met een cadeaubon?
Op dit ogenblik kan er nog niet online betaald worden met een cadeaubon.

Kan ik een product terugzenden?
Je kan jouw bestelling terugsturen binnen de 7 dagen na levering van het product. Hiervoor kondig je jouw retour eerst aan via een mail naar¬†”sylvie@zappas.be”.

De verzending van de retours vallen volledig ten koste van de klant. Je kan je bestelling terugzenden naar: ZAPPAS Bvba Boomstraat 50 2880 Bornem. Kom je langs in de winkel voor jouw retour dan is dit uiteraard volledig gratis, wel binnen 7 dagen na levering van het product. Bij het terugsturen van een product zal ZAPPAS binnen de 30 dagen het betaalde bedrag terugstorten.

Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren en aankoopbewijs kunnen worden geruild. Bij schoendozen is het belangrijk dat ze onbeschadigd aankomen.

Volgende producten zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • Gedragen schoenen, gebruikte¬†lederwaren & gebruikte boekentassen
  • Schoenen met beschadigde zolen
  • Schoenen zonder oorspronkelijke verpakking
  • Schoenen waarvan toebehoren zoals veters, zolen, extra zakjes ontbreken
  • Schoenen of boekentassen waarbij gratis stickers, sleutelhangers, t-shirts ontbreken
  • Lederwaren waarvan de oorspronkelijke verpakking werd beschadigd.
  • Gesoldeerde producten (artikelen met korting)

Deze voorwaarden van herroeping van de bestelling en het vermelde retouradres gelden enkel voor producten aangekocht in de ZAPPAS webshop.

Wat zijn de retourkosten?
Bij het terugzenden van een product liggen de gehele verzendkosten bij de klant zelf, wanneer je komt omruilen in de winkel is dit uiteraard volledig gratis.

Krijg ik mijn geld terug bij een retournering?
Nadat je ons op de hoogte hebt gebracht van een terugzending kijken wij na of het geretourneerde product zich in de originele staat bevindt. Daarna zorgen wij ervoor dat het door jouw betaalde bedrag, zo snel mogelijk wordt teruggestort.